WAKTU PERKHIDMATAN KAMI : HARI AHAD - KHAMIS ( WAKTU : 8.30AM - 3.30PM / REHAT : 12PM -1PM )

AHLAN WA SAHLAN..KAMI MENGALU-ALUKAN KEHADIRAN ANDA.

Ahad, 2 September 2012

PENGUMUMAN PENANGGUHAN PROGRAM MAJLIS RAMAH MESRA DAN SAMBUTAN HARI RAYA PENGERUSI MAIS BERSAMA IBUBAPA PELAJAR SELANGOR PENERIMA DERMASISWA LEMBAGA ZAKAT SELANGOR


DIMAKLUMKAN BAHAWA PROGRAM RAMAH MESRA PENGERUSI MAIS BERSAMA IBU BAPA PELAJAR MESIR YANG SEPATUTNYA DIADAKAN PADA TARIKH, MASA DAN TEMPAT DIBAWAH, DI TANGGUHKAN KE SATU TARIKH YANG AKAN DIMAKLUMKAN NANTI. KESULITAN AMAT DIKESALI.

TERIMA KASIH.


b.p Majlis Agama Islam Selangor (MAIS)


MAKLUMAN KEPADA PARA IBU/BAPA PENERIMA DERMASISWA PELAJAR,
Sukacita dimaklumkan bahawa tuan/puan dijemput hadir ke majlis ramah mesra dan jamuan sambutan hari raya pengerusi MAIS bersama ibu bapa pelajar Selangor yang menerima Dermasiswa Zakat dan masih menuntut di Mesir.

Majlis tersebut akan di diadakan seperti butiran berikut :-

Tarikh                :           22 September 2012 | 06 Zulkaedah 1433H | Sabtu

Tempat             :           Dewan Solat Bawah 
Masjid Sultan Salahuddin Abd Aziz Shah (Masjid Negeri)
Persiaran Masjid, 40000 Shah Alam, Selangor.

Masa                :           9.00 pagi hingga 12.00 tengahari

Untuk makluman tuan/puan, majlis ini diadakan dengan rasa tanggungjawab Kerajaan Negeri Selangor dan MAIS ke atas pencapaian kecemerlangan pendidikan pelajar-pelajar Selangor di Mesir dengan bertukar-tukar maklumat diantara penaja dan ibu bapa pelajar.

Kehadiran tuan/puan amat dialu-alukan bagi sama-sama memastikan pencapaian kecemerlangan pelajar serta mengeratkan hubungan silaturrahim diantara penaja dan ibu bapa pelajar.  Kerjasama dan komitmen tuan/puan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

Sekian.

p.s : PIHAK PEJABAT HEP SELANGOR MESIR MEMOHON KEPADA PARA PELAJAR MESIR YANG MENERIMA DERMASISWA ZAKAT AGAR MEMAKLUMKAN KEPADA IBU/BAPA/PENJAGA MASING-MASING BERKAITAN JEMPUTAN INI. TERIMA KASIH. 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail