Selamat Datang

Portal ini merupakan alternatif kepada pelajar dan masyarakat untuk mendapatkan informasi berkaitan pengumuman , aktiviti dan program terkini yang melibatkan Pejabat HEP dan para pelajar Selangor di Mesir

Segala artikel,pengumuman dan berita yang tersiar adalah merupakan suara pejabat HEP Selangor namun segala komentar dan pandangan adalah pandangan peribadi pelayar ,bukan mewakili Pejabat HEP Selangor.segala pertanyaan ,aduan dan pandangan boleh dirujuk kepada Pejabat HEP Selangor Mesir +20224092392

WAKTU PERKHIDMATAN KAMI : HARI AHAD - KHAMIS ( WAKTU : 8.30AM - 3.30PM / REHAT : 12PM -1PM )

AHLAN WA SAHLAN..KAMI MENGALU-ALUKAN KEHADIRAN ANDA.

Selasa, 30 Oktober 2012

PENGUMUMAN PENTING


Perhatian kepada para pelajar yang masih mempunyai rekod tunggakan hutang bil api dan pinjaman kecemasan wang Pejabat HEP Selangor,  mohon supaya dapat dilangsaikan hutang dan pinjaman tersebut dengan sesegera mungkin SEBELUM 30 NOVEMBER 2012.

Perhatian, nama-nama pelajar yang masih belum melangsaikannya selepas tarikh tersebut akan ditampal di papan kenyataan asrama.
 
Sila hadir ke pejabat untuk berurusan. Untuk makluman, Pejabat di buka mulai jam 8.30 pagi hingga 3.30 petang, setiap hari kecuali Hari Jumaat dan Sabtu.

Sebarang masalah dan perundingan masih terbuka pada bila-bila masa.

Terima kasih.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail