Selamat Datang

Portal ini merupakan alternatif kepada pelajar dan masyarakat untuk mendapatkan informasi berkaitan pengumuman , aktiviti dan program terkini yang melibatkan Pejabat HEP dan para pelajar Selangor di Mesir

Segala artikel,pengumuman dan berita yang tersiar adalah merupakan suara pejabat HEP Selangor namun segala komentar dan pandangan adalah pandangan peribadi pelayar ,bukan mewakili Pejabat HEP Selangor.segala pertanyaan ,aduan dan pandangan boleh dirujuk kepada Pejabat HEP Selangor Mesir +20224092392

WAKTU PERKHIDMATAN KAMI : HARI AHAD - KHAMIS ( WAKTU : 8.30AM - 3.30PM / REHAT : 12PM -1PM )

AHLAN WA SAHLAN..KAMI MENGALU-ALUKAN KEHADIRAN ANDA.

Jumaat, 19 Ogos 2011

PROGRAM FORUM KEMERDEKAAN 2011Pejabat HEP Selangor Mesir dengan kerjasama Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia(MAPIM) dan PMRAM akan mengadakan Forum Kemerdekaan pada :

Tarikh : 22 Ogos 2011
Venue : Dataran Hayyu Asyir
Masa  : Selepas Solat Tarawikh
Ahli Panel :
  Mohd Azmi bin Abdul Hamid ( Setiausaha Agung MAPIM)
  Dr. Jamnul Azhar bin Mulkan
  Ust. Muhammad Zuhaili bin Saiman ( Presiden PMRAM)

Seluruh mahasiswa Mesir dijemput HADIR LEBIH AWAL untuk menikmati juadah berbuka puasa yang disediakan oleh penganjur. 

Sekian, terima kasih.

Selasa, 16 Ogos 2011

PENGUMUMAN CUTI SEMPENA NUZUL AL-QURANSempena tanggal 17 Ramadhan 1432H bersamaan 17 Ogos 2011(Rabu), Pejabat Hal Ehwal Pelajar Selangor Mesir akan bercuti selama sehari. Ia selaras dengan perlaksanaan di peringkat negeri bahawa tarikh tersebut merupakan cuti umum bagi rakyat Negeri Selangor darul Ehsan.

Pejabat akan beroperasi semula pada 18 Ogos 2011(Khamis), waktu perkhidmatan mulai 8.30 pagi hingga 2.30 petang tanpa waktu rehat.

Sekian dimaklumkan,

Isnin, 15 Ogos 2011

MEMO: INGATAN UNTUK PELAWAT/PERSATUANIngatan penting ini ditujukan kepada individu, persatuan atau pertubuhan pelajar yang ingin mengadakan program ziarah atau lawatan mahabbah bertemu para penghuni di Asrama Selangor di Hayyu Asyir dan Raba'ah ; Anda dikehendaki memohon kebenaran bertulis kepada pihak Pejabat HEP Selangor Mesir dengan menyertakan bersama barangan atau edaran yang ingin diberikan seperti pamplet, iklan, borang kajiselidik dan lain-lain untuk diluluskan terlebih dahulu oleh pihak Pejabat.

Ini bertujuan untuk memastikan keharmonian dan semangat ukhuwah penghuni Asrama Selangor sentiasa dikekalkan.

Kegagalan anda berbuat demikian akan menyebabkan anda dianggap melanggar peraturan dan undang-undang keselamatan Asrama Selangor. 

Pihak Pejabat Hal Ehwal Pelajar Selangor berhak untuk merampas atau menghalang mana-mana individu atau badan persatuan yang tidak memenuhi syarat yang diberikan.

( Peraturan ini tidak tertakluk kepada persatuan rasmi Negeri Selangor-Badan Kebaikan Anak Selangor Mesir-BKASM )


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail