Selamat Datang

Portal ini merupakan alternatif kepada pelajar dan masyarakat untuk mendapatkan informasi berkaitan pengumuman , aktiviti dan program terkini yang melibatkan Pejabat HEP dan para pelajar Selangor di Mesir

Segala artikel,pengumuman dan berita yang tersiar adalah merupakan suara pejabat HEP Selangor namun segala komentar dan pandangan adalah pandangan peribadi pelayar ,bukan mewakili Pejabat HEP Selangor.segala pertanyaan ,aduan dan pandangan boleh dirujuk kepada Pejabat HEP Selangor Mesir +20224092392

WAKTU PERKHIDMATAN KAMI : HARI AHAD - KHAMIS ( WAKTU : 8.30AM - 3.30PM / REHAT : 12PM -1PM )

AHLAN WA SAHLAN..KAMI MENGALU-ALUKAN KEHADIRAN ANDA.

Sabtu, 8 Disember 2012

TAHNIAH DAN SELAMAT MAJU JAYAPejabat HEP Selangor Mesir ingin merakamkan penghargaan dan tahniah teristimewa untuk para graduan Al-Azhar khasnya anak-anak Selangor yang telah berjaya menamatkan pengajian mereka pada tahun ini.

Semoga ilmu yang ditimba sekian lama di bumi Mesir ini, dapat dicurahkan kembali kepada ummat yang sememangnya dahaga dengan siraman iman dan ketaqwaan.

Ingatlah setiap diri kalian wajib berperanan sebaik mungkin kepada masyarakat sesuai dengan amanah ilmu yang dipikul. Semoga Allah permudahkan segala langkah kehidupan dan sentiasa di bawah rahmat dan keredhaan Allah.

Tahniah dan syabas diucapkan.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail