Selamat Datang

Portal ini merupakan alternatif kepada pelajar dan masyarakat untuk mendapatkan informasi berkaitan pengumuman , aktiviti dan program terkini yang melibatkan Pejabat HEP dan para pelajar Selangor di Mesir

Segala artikel,pengumuman dan berita yang tersiar adalah merupakan suara pejabat HEP Selangor namun segala komentar dan pandangan adalah pandangan peribadi pelayar ,bukan mewakili Pejabat HEP Selangor.segala pertanyaan ,aduan dan pandangan boleh dirujuk kepada Pejabat HEP Selangor Mesir +20224092392

WAKTU PERKHIDMATAN KAMI : HARI AHAD - KHAMIS ( WAKTU : 8.30AM - 3.30PM / REHAT : 12PM -1PM )

AHLAN WA SAHLAN..KAMI MENGALU-ALUKAN KEHADIRAN ANDA.

Sabtu, 21 April 2012

SELAMAT DATANG KEPADA YB DR. HALIMAH BINTI ALIPejabat hal Ehwal Pelajar Selangor akan meraikan kunjungan Yang Berhormat Dr. Halimah binti Ali, Pengerusi, Jawatankuasa Tetap Pendidikan, Pendidikan Tinggi dan Pembangunan Modal Insan bersama ahli rombongan beliau yang akan berada di Mesir mulai 22 April 2012 hingga 26 April 2012.

Kunjungan ini adalah sebagi bukti keprihatinan Kerajaan negeri Selangor terhadap kebajikan dan pendidikan para pelajar Selangor di Mesir.

Sepanjang YB berada di Mesir, pelbagai aktiviti dan program telah diatur khasnya program bersama-sama para pelajar Selangor yang menuntut di Mesir.

Pada 25 April 2012, pihak Pejabat HEP Selangor akan mengadakan Majlis Solat Hajat Dan Motivasi khas untuk para pelajar Selangor sebagai persiapan menghadapi imtihan tahun ini.

Sehubungan itu, dijemput kepada semua para pelajar Selangor untuk meraikan majlis ini yang akan di adakan di Rumah Selangor, Hayyu Asyir pada pukul 7.30 malam.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail